Az Epic Games időről időre képes hatalmasat robbantani az ingyenes ajánlataival. Most is ez a helyzet, egy kiváló Star Wars játék lehet ingyen a miénk.

Az Epic Games csütörtökönként szokta élesíteni a legfrissebb ingyenes akciókat. Ilyenkor egy héten keresztül van lehetőségünk a felhasználónkhoz adni a kínált tartalmat, vagy jobb esetben tartalmakat. Ezúttal a Crying Suns című indie játékra csaphatunk le. Ám azzal, hogy élesítenek egy akciót, lerántják a leplet a következő heti ajánlatról. Az pedig az elmúlt hónapok egyik legnagyobb durranása.

Ingyenes lesz ugyanis jövő héttől a Star Wars Battlefront II: Celebration Edition!

A játék ugyan a megjelenésekor hatalmas port kavart az arcpirítóan kellemetlen Pay-to-Win mechanikájával. Az Electronic Arts és a DICE ebbe nem nyugodott bele, s hosszú hónapok kemény munkájával kiegyengették azokat a hibákat, amiket a megjelenéskor elkövettek. Sajnos akkoriban sikerült annyira besározni a címet, hogy sokan még ma sem hisznek abban, hogy a Battlefront II egy kiváló játék. Holott ma már a kritikusok is az egyik legjobb Star Wars címként tartják számon a piacon.

 

A Celebration Edition ráadásul mindent tartalmaz, amire egy rajongónak szüksége lehet. Az összes karaktert, valamint az összes kiegészítőt és fegyvert is megkapjuk. Ez azt jelenti, hogy ténylegesen ingyen kapjuk meg a teljes Star Wars Battlefront II-élményt.

A szóban forgó játékot január 14. és január 21. között adhatjuk majd hozzá a gyűjteményünkhöz.

&

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×