Egy friss Warzone hiba bebizonyítja, hogy nem érdemes a Loadout Dropot a vonatra lehívni, mert bizony nem járunk jól vele.

A Call of Duty: Warzone sosem volt sajnos mentes a hibáktól, ám ez különösen igaz azóta, hogy a tartalmak egyesültek a Black Ops Cold Warral. A bosszantó hibák azóta egyre inkább megnehezítik a játékosok életét, melyek közül most egy olyat mutatunk, ami szerencsére elkerülhető.

Nem érdemes a vonaton lehívni a Loadout Dropot.

Miközben a Drop lehívása nagy segítség lehet abban, hogy hozzájussunk kedvenc és szépen felépített fegyvereinkhez, ez nem minden esetben működik akkor, hogy közben a vonaton száguldozol Verdanksban.

Ahogy az alábbi videóból is kiderül, sajnos a Loadout Drop ugyan szépen leérkezik a vonatra, sajnos a tartalmához hozzájutni nem lehet. Ha ez nem lenne elég, aki közben közel kerül hozzá, az váratlanul meghal miatta. A vonaton a Loadout Drop nem csak nem működik, de még hibás is és megöli a játékost.

Note to self: Don’t call loadouts on train
byu/flaice inCODWarzone

Amíg a hiba fent áll, nem érdemes tehát lehívni a Dropot a vonaton. Fogadjátok meg ezt a tanácsot, legalábbis addig, míg a fejlesztők javítják a problémát.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×