Új év, újabb ingyenes játékok.

Az akciófigyelő rovatunk tovább dübörög. Ezúttal ismét egy újabb cím futott be, ezúttal viszont nem az Epic Games, hanem a remek akcióiról ismert IndieGala dobott be egy remek címet a közösbe, ez pedig nem más, mint a Corrosion: Cold Winter Waiting.

A Corrosion: Cold Winter Waiting egy egészen sajátos nyomozós-horror játék, ami grafikában nem igazán domborít, ellenben a sztori, a hangok és az élmény faktor teljesen más szinteken mozog. A történet szerint egy kis városi serifet alakítunk, aki balesetet szenved egy ismeretlen járókelő miatt.

A történek után viszont az ismeretlen férfi egy szót sem szól, csak hónapokkal később a pszichiátrián ered meg a nyelve, akkor is viszont mindössze a „Cold Winter Farm” szavakat ismételgeti egymás után. A serif jól ismeri az említett helyet, itt kezdődnek a kalandjaink, ugyanis egy hóvihar miatt bent rekedünk a területen, így sem erősítésre, sem pedig a járókelők segítségére sem számíthatunk.

Az ajánlatot erre találjátok

A játék behúzásához egy IndieGala fiókra lesz szükségetek, ezt követően már tölthető is a teljes játék, amit aztán később bármikor elővehetünk.

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

×