A legjobb játékosok végre bebizonyíthatják, hogy mire is képesek valójában. Hamarosan visszatér a League Play játékmód a ranked kedvelői számára.

A Call of Duty meccsek során talán kétféle játékost lehet alapvetően megkülönböztetni. Van, aki csupán szórakozni szeret, és van aki igen komolyan veszi a játékot. Aki komolyan veszi, szereti megmérettetni magát a többi profi játékossal, így minden online játékban jól jön valamilyen kompetitív mód. Nos, ez alól a Call of Duty sorozat sem kivétel és bizony úgy tűnik, hogy a Cold Warban hamarosan tényleg elindulhat az esport kedvelők nagy csatája.

Miközben a Treyarch már 2012-ben bemutatta a League Play játékmódot, az Infinity Ward soha nem adta hozzá címeihez. A CoD rajongók utoljára tehát 2019-ben élvezhették a rankedet a Black Ops 4-ben. A Cold War megjelenése után a skill-based matchmaking kedvelői csalódottan látták, hogy kompetitív mód nem tért vissza. Ehelyett a játékosokat olyan nyílt lobby-ba rakják, amelyeket egy SBMM algoritmus szabályoz. Tom Henderson szivárogtató szerint azonban

a League Play 2021 első negyedévében visszatér.

Egy közelmúltban megjelent YouTube videóban Henderson forrásai ugyan nem adtak meg pontos megjelenési dátumot, de tippek persze vannak. Úgy tűnik, hogy a League Play bevezetését erre a negyedévre tervezik, ami márciusig tart. Ha azt nézzük, hogy a legfrissebb és legjelentősebb tartalmak általában az új évadok indulásakor érkeznek, akkor elvileg a Cold War 2. évadában indul a ranked. Ha nem, akkor a harmadik évadban.

League Play a Black Ops 4-ben

Csakúgy, mint más kompetitív játékokban esetében is, a profik és a rajongók úgy gondolják, hogy szükség van egy ranked módra a többi játékmód mellett. A League Play szabályai általában ugyanazok, mint a Call of Duty League profi meccsein.

Te örülsz a ranked visszatérésének?

 

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×