Folyamatosan változik a Fortnite Battle Royale sziget. Így lesz ez a Mandalorian helyszínnel is, amiről most új infókat kaptunk.

A Zero Point névre keresztelt aktuális Fortnite szezon a megjelenés napján már üdvözölt egy híres Star Wars karaktert. A Mandalorian az űrhajójával együtt landolt a Battle Royale szigeten, s azóta már a vállalkozószellemű játékosok meg is küzdhetnek vele a játékban. Ha pedig a fejvadász bőrébe akarunk bújni, akkor elég a Battle Passt megvásárolni, az első szinten már hozzánk is vágja az Outfitet az Epic.

Az összetört űrhajó viszont a szezon során folyamatosan vissza fog állni az eredeti, ép stádiumába. A fejvadász tehát azon dolgozik, hogy ismét repülhessen űrjáróján.

Egy Epic Games alkalmazott rajzai alapján a szezon során többször is változni fog a jelenleg ismert Mandalorian helyszín. Könnyen lehet, hogy a szezon végére újabb játékelemek és egy bebarangolható űrhajó is felbukkan majd a szigeten.

(Via @LeakssSpush) This will most likely be the Mandalorian’s pickaxe.
byu/DrpyCatty inFortniteLeaks

Egy biztos, van még minek fejlődnie, ugyanis egy Mandalorian tematikájú Pickaxe megjelenése is napirenden lesz valamikor.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×