Bár a BTS egyxüttes srácaiért nagyon sok lány rajong, mégsem közülük került ki 2020 legjóképűbb arca. Egy Youtuber győzött.

Bármennyire is furcsa, létezik egy éves ranglista, melyen az adott évben a legjóképűbb és legszebb hírességeket állítják sorba. A listára persze több jóképű és népszerű BTS tag is felkerült, ám az első helyre idén egy jól ismert gamer került.

A TC Candler Most Handsome Face 200 listáján PewDiePie lett az első.

A TC Chandler minden évben elkészíti ezt a listát, független kritikusok véleménye alapján. Fizikai megjelenésük alapján 40 országból, 125 ezer híresség közül választanak ki százat. Valójában 2 lista van: a handsome faces (legjóképűbb – fiúk) és a most beautiful (legszebb – lányok). Sokan meglepődtek, de 2020-ban Felix ’Pewdiepie’ Kjellberg lett az első a jóképűek listáján.

 

A 31 éves Pewdiepie leginkább a YouTube-csatornájáról ismert, amelyen játék-és reakciós videók találhatók, 108 millió feliratkozóval. A második helyen idén a BTS tagja V végzett, aki a negyedik helyet szerezte meg tavaly. 2019-ben egy másik BTS tag, Jungkook volt az első, és második volt PewDiePie.

A legszebb arcú lány egyébként idén a modell és színésznő Yael Shelbia lett, őt követi Lisa a Black Pinkből.

Yael Shelbia

 

Szerinted ki volt a legjóképűbb és legszebb az idén?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×