Erről kár lenne lemaradni.

Az egyedi egereiről híres Finalmouse nemrég kiadta az első játékát, az Aim Gods személyében, ami köré egy nem mindennapi eseményt is kerekítettek. Az esemény apropójából kiadtak egy vadiúj terméket, a „Legendary Mouse” névre hallgató 299,99 dolláros csodaegeret, amit a boltokban nem lehet majd kapni, kizárólag sorsolás formájában lehet hozzájutni, illetve akkor, ha valaki nagyon ügyes. Az utóbbihoz meg kell vásárolni vagy adott esetben megnyerni az Aim Gods című szerzeményt, majd ott a legjobbak közé kell kerülnünk. Ez elég keveseknek sikerülhet, szóval a legtöbben a másik módszert választják.

Ez egy kicsit bonyolultabb, de pár perc alatt végig lehet menni a folyamaton. A Twitch drop rendszerén keresztül kaphatunk kulcsot. Szükségünk lesz ennek megfelelően egy Twitch fiókra, illetve a Finalmouse oldalán is regisztrálnunk kell, itt tudjuk majd ugyanis kinyitni a ládákat.

Miután megvagyunk a regisztrációval, össze kell kötnünk a két fiókot, ezt a Finalmouse oldalán tehetjük meg, a „Connect to Twitch” feliratva kattintva. Ezt követően engedélyeznünk kell az app hozzáférését és indulhat is a móka.

Immáron összekötve

Ezek után megindulhat a kulcs farmolása. Ehhez Aim Gods streamet kell néznünk, amiért óránként, két óránként és négy óránként is kaphatunk kulcsokat. Ezeket a Twitch drop felületén válthatjuk be, maaajd…

Itt pedig kénytelenek leszünk várni, ugyanis valamiért az oldal rendkívül ritkán szinkronizál. Amint viszont a szinkronizáció megtörténik, látni fogjuk a kulcsokat az oldalon és indulhat is a ládanyitogatás a GoldenKey aloldalon.

A kulcsok segítségével megkaparinthatjuk a 299,99 dolláros egerek egyikét vagy épp az Aim Gods-ra is lecsaphatunk egy kicsit kisebb szerencsével.

 

Felmerül az emberben, hogy mi a franc is kerülhet ennyibe egy egérben? Nos, a világ legkönnyebb fém vázával szerelték, így az amúgy vezeték nélküli egér mindössze 37 grammot nyom. A Finalmouse meg nagyjából olyasmi, mint az Apple a PC iparban, mindig mutat valami újat, de aztán méregdrágán kínálják a termékeiket. Többek között nekik köszönhetjük a manapság hódító lyukacsos egérdizájnt. Egy ilyen Legendary Mouse-t azért mi is megnéznénk a tesztpadunkon…

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×