Újabb hatalmas tiltási hullám söpört végig a PUBG Mobile háza táján.

A PlayerUnknown’s Battlegrounds PC-n és konzolon teljesen más fejlesztőcsapatot tudhat magénak, mint a PUBG Mobile. Ugyanez igaz egyébként a Call of Duty: Mobile-ra is. Miközben a PUBG 10. évada a múlt héten behozta az új Haven nevű mapot, a PUBG Mobile világában egy téli tematikájú esemény, a Frost Festival vette kezdetét.

Az esemény kezdete óta a fejlesztők több mint 2 millió csalót bannoltak.

A Frost Festival miatt ismét nagyon sokan jelentkeztek be a játékba, sokan pedig úgy gondolták, a jutalmak eléréséhez csaláshoz folyamodnak. Ahogy azt korábban már többször megírtunk, a PUBG Mobile teljesen új cheat-rendszerrel rendelkezik, ami nagyon hatásosnak tűnik.

A hivatalos bejelentés szerint december 11. és 17. között 2.127.454 fiókot tiltottak ki végleg a játékból. Ez jelentős növekedést mutat a december 4. és 10. között kitiltott 1,5 millió fiókhoz képest. Természetesen most is készültek statisztikák, hogy a csalók milyen csalást használtak leginkább.

 

A népszerű Battle Royale játék mobilváltozata továbbra is az egyik legnépszerűbb cím a mobilpiacon, annak ellenére, hogy milyen gyakran kell harcolni a csalókkal, és hogy egyes országokban olykor betiltják. A PUBG Mobile egyike annak az öt mobiljátéknak, amelyek több mint egymilliárd dolláros bevételt termeltek 2020-ban (december 14-ig bezárólag). Összesítésben a játék a 2. helyen áll bevételek tekintetében, több mint 2,6 milliárd dollárt elérve.

Te még mindig találkozol csalókkal a játékban?

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×