Úgy tűnik, a Warzone új pályája teljesen hű marad a nevéhez. Egy Rebirth Island glitch miatt végtelenül újjá lehet éledni.

Miután végre elindult a Call of Duty: Black Ops Cold War első évada, számos frissítést kapott a Warzone is. Megjelent például egy teljesen új map, a Rebirth Island, ami úgy tűnik, most olyat hibát mutat be, aminek akár Rebirth Glitch is lehetne a neve.

A hiba miatt a játékosok végtelen módon képesek újjáéledni.

Bár a Warzone battle royale-nak természetesen megvannak a szabályai, most egy hiba miatt abszolút figyelmen kívül lehet ezeket hagyni. Legalábbis ami a respawnt illeti. Játékosok ugyanis olyan hibába botlottak, ami miatt akárhányszor halt meg egyikük, újra visszatért a játékba.

Ahogy az alábbi videban is látható, főhősünk csapattársa akárhányszor hal meg, a visszaszámláló lejárta után automatikusan a játékban találja magát. Mindegy, hogy lelövik, vagy a gáz öli meg. Hiába maradt tehát egyedül a játékos, a végtelen újjáéledés miatt egyszerűen nem lehetett megállítani. A meccset végül a csapat meg is nyerte, hiszen gyakorlatilag halhatatlan lett a srác.

In Rebirth Island, after I died and third teammate left, my „view” was stuck and my teammate kept redeploying again and again until everyone died in the gas and we won the game, if this is a new exploit please fix that ASAP
byu/moi865 inCODWarzone

 

Természetesen a dolog nem volt szándékos, egy hibáról van szó, amit a játékos ki is használt. Persze sok idő telt el, mire lejátszották egy í meccset, de a győzelem garantált volt. Az Activision úgy tűnik, egyelőre nem foglalkozik az említett hibával, persze ez csak idő kérdése.

Ha tehát valamiért újra és újra visszatérsz a játékba, vagy ilyet tapasztalsz másnál, akkor ne lepődj meg. Egy hibáról van szó, melyet reméljük, minél hamarabb javítanak a fejlesztők.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×