Az Amerikai űrhaderő katonáját lefokozták, mert kihagyta a szokásos edzést. Fontosabb volt, hogy vegyen egy PS5-öt.

Valószínűleg sokan emlékeznek arra, hogy Donald Trump, az Egyesült Államok leköszönő elnöke egy lépéssel közelebb akart kerülni a galaktikus birodalom felé vezető úthoz, amikor kulcsszerepet játszott abban, hogy létrejöjjön az Amerikai űrhaderő. Sajnos bármennyire is jó volt a cél, a kezdeményezés rengeteg gúny tárgya lett. Úgy tűnik, hogy a mostani eset sem segít a szervezet hírnevén.

Az egyik katona azért hagyta ki az edzést, mert elment PS5-öt vásárolni.

A TaskAndPurpose híre szerint az katonaság egyik tagja 30 perces késéssel jelent meg egy edzésen, mivel egy közeli Target áruházban PlayStation 5-öt keresett. A légierő Facebook oldala szerint tettének böntetése az lett, hogy szépen lefokozták. Valószínűleg nem segített magán azzal, hogy amikor a felettese felhívta őt, hogy menjen az edzésre, annyit mondott: yolo, PS5!

Mekkora arc! Ő fogja védeni a világot, amikor az idegenek megtámadnak. Természetesen ez viccesnek tűnhet, de egy katona sosem lehet annyira felelőtlen, hogy így viselkedik, ezért nem meglepő a lefokozás. Persze vannak olyanok is a neten, akik szerint kamu az egész.

Őszintén reméljük, hogy a katona végül megszerezte a PS5-öt, és olyan játékkal játszik, amivel jobban megismeri az űrhadviselést.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×