Végre valahára beadta a derekát a Riot Games. A hírek szerint készül a Runeterra világában játszódó MMORPG. Óriási a hype!

Számtalanszor előkerült már a League of Legends 11 éves megléte alatt az MMO lehetőség kérdése. Pláne tavaly, amikor a Riot Games egyszerre egy halom új projektet jelentett be. Az univerzumba készült már kártyajáték, körökre osztott harcrendszerű RPG, akció-RPG, verekedős játék, na meg az eredeti MOBA címbe ültetett autobattler is. Ám a rajongók azóta, hogy a Riot ténylegesen elkezdte bővíteni Runeterra történetét, nem tudtak megelégedni ennyivel. A World of Warcraftra hajazó MMO-ra vágynak. Eddig folyamatosan visszadobta a lehetőséget a kiadó, holott már többször rákérdeztek a LoL felhasználóinál, hogy játszanának-e egy ilyen masszív címmel. A válasz pedig szinte mindig egyértelmű igen volt.

Most úgy tűnik, sikerült meggyőzni a Riot Games-t, egy munkatárs ugyanis sokat sejtető tweettel jelentette be az új projektet.

Greg Street új embereket toboroz a League of Legends-univerzum bővítéséhez. Elmondása szerint szükség lesz erre, ugyanis jelenleg egy „masszív” – az MMORPG meghatározása: Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) – projektbe fogott a cég.

Szinte biztos, hogy még jó ideig nem fogunk semmi konkrétumot látni a játékból. Ha tényleg igaz, hogy még csak mostanában kezdenek bele a fejlesztésbe, akkor akár az is lehet, hogy csupán a 2020-as évek második felében ugorhatunk fejest az új MMO világába.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×