A Star Wars Open Worlds a Fallout: New Vegas egyik modja, amely egy messzi-messzi galaxisba juttatja a játékosokat.

Nemrég igencsak lenyűgöző vállalkozásra szánta el magát egy moddercsapat. A Fallout: New Vegast egy külön Star War játékká alakították, ahol nem csak hogy egy nyílt világban kalandozhatunk, de van történet, sőt különböző életutakat is választhatunk.

A Star Wars Open Worlds mod gyakorlatilag egy teljes játékként is felfogható.

A játék elején négy különböző életút közül válaszhatunk: Darkside, Lightside, Gray és Sandbox. Miután rabszolgának elhurcolták, karakterük egy menekülést tervező csoporthoz csatlakozik, az újonnan megalakult Galaktikus Birodalom idején. Ami azt illeti, elég jó történetet találtak ki, pedig ez csak egy mod.

„A választott út befolyásolja a történetet, a végkifejletet és azt, hogy kik állnak mellénk a történet során. A játékosok a játék kezdetén megtervezhetik karakterüket. Faj, név és az arcvonások is beállíthatók. Mivel ez egy RPG játék, a játékosok különféle képességeket oldhatnak fel az előrehaladás során” – írták a modderek.

 

A modban összesen tizenkét bolygó vár felfedezésre, amelyek egyedi környezetet, történetet és karaktereket tartalmaznak. A játékosok során használni lehet a filmekből ismert fegyvereket és egyéb eszközöket is. Természetesen küldetés is akad bőven. Pedig ez csak egy mod. Vagy inkább egy új Star War játék?

A mod készítése egyébként még javában zajlik, szóval még egy kicsit várni kell arra, hogy mindenki számára elérhető legyen. Szerintem megéri türelmesnek lenni.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×