A Call of Duty rajongók elég csalódottak lettek, miután kiderült, hogy mi a helyzet a tokenekkel.

Az első szezon hatalmas integrációja után a Treyarch battle royale mostmár a Black Ops-hoz tartozik nem pedig a Modern Warfare-hoz. Bár a legtöbb játékos örült a nagy frissítésnek, mégis van egy dolog, ami sokunkat szíven szúrt.

Az update előtt szerzett XP-tokenek ugyanis mostantól a Warzone-ban nem használhatóak fel…

Azoknak a játékosoknak akik csak a Warzone-t játsszák, a tokenek gyakorlatilag teljesen haszontalanná váltak.

A szomorú történésre Reditten hívták fel a játékosok figyelmét:

Is this ok? They have stripped us for XP tokens.. I’ve purchased ever battle pass on this game and now they taken the privilege to remove content I’ve paid for..
byu/heheIroflmaoed inCODWarzone

 

A playerek hatalmas része érthető okokból nagyon kiakadt és követelik hogy a fejlesztők tegyenek valamit az ügy érdekében. A több száz őrjöngő hozzászólást átnézve talán elképzelhető, hogy tényleg kárpótolnak minket valahogy, ami lássuk be, illendő lenne.

Valószínűleg a Treyarch egyébként azért döntött a tokenek Modern Warfare-ba száműzéséről, hogy ezzel ösztönözzék a játékosokat az újabb Cold War tokenek megszerzésére. Nos, oké, ettől még ugyanolyan frusztráló marad a dolog.

Sokan rámutatnak arra is, hogy a Double XP tokenek a Battle Pass megvásárlása után kerültek megszerzésre, vagyis nem csak veszítenek valamiből, amit ingyen kaptak.

Mit szóltok a fejlesztők döntéséhez? 

×