Mintha csak Los Santos utcáit rónánk.

Noha a legnagyobb újítást a GTA 3 jelentette a Grand Theft Auto sorozat életében, ennek ellenére mégis a San Andreas lett az egyik legnépszerűbb és csaknem az egyik legjobb, ha nem a legjobb GTA. Aki játszott már életében, szinte biztos, hogy egyszer látta futni a San Andreas-t, manapság pedig már akár mobiltelefonjainkon is játszhatunk vele. Pedig én még tisztán emlékszem, milyen élmény volt 25 fps-sel róni Los Santos utcáit, de ennek már 15 éve.

Ezúttal az ukrán rajongók örülhetnek csak igazán, ugyanis az helyi Silpo lánc legújabb, lvivi üzlete megnyitott, a dekoráció pedig nem épp egy átlagos hipermarketet idéz, hanem valami sokkal a gamer szívhez szólóbbat. Az új bolt szinte hibátlanul hozza az ősrégi GTA hangulatot, abból is a San Andreas érződik leginkább -számolt be róla az Offmedia.

Mind a feliratok, mind a festések és felső díszítések is mind a San Andreas szellemét idézik elő, egyetlen probléma van, hogy erről elfelejtettek szólni a Rockstarnak, ami miatt akár csúnyábban is megüthetik a bokájukat, feltéve, ha a stúdió jogi osztálya is kap a lehetőségen.

Azóta a hipermarket tulajdonosa állítólag megpróbálta felvenni a kapcsolatot a GTA kiadójával, így hamarosan kiderül, hogy mi is lesz a bolttal. Mi azért mindenesetre reménykedünk, sőt reméljük, hogy mások is átveszik az ötletet. Elvégre ki gondolta volna 30 éve, hogy sorra egymás után nyitnak majd meg a gamer bárok?

https://leet.hu/?s=Cyberpunk+2077+%28&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×