A VALORANT fejlesztői próbálnak folyamatosan a játékosok kedvében járni. Most ismét az ügynök és kesztyű kinézetek kerültek előtérbe.

A Riot Games FPS játéka a VALORANT, hamarosan eléri a második fejezetet. A játékosok nyilván valami nagy újításra számítanak. A fejlesztők elmondták, hogy jelenleg a kesztyű kinézeteket tesztelik.

A fejlesztők legtöbbször ezt a kérdést kapják meg, hogy az operátorok mikor lesznek egyénire szabhatóak. Sajnos el kell szomorítsuk azokat, akik szintén ezt várták. A CS:GO-ban is elsőként kizárólag fegyver kozmetikai elemeket szerezhettünk be, utána jött a kesztyű és végül az ügynök kinézet. A VALORANT is hasonló irányt próbál venni, és most elsőként a kesztyű behozatalán dolgozik. Mivel a kesztyű a belsőjátékos nézetből is látszik, ezért különösen fontos, hogy minden igényt kielégítsen, és ne legyen zavaró a használó számára sem.

” Nagyon sok időt és tervezést igényel, hogy egyáltalán a különböző opciókat körbejárjuk. Amit jelenleg kínálunk, azt tudjuk a jelenleg nyújtani, de a jövőben gondolkozunk mit adhatnánk még” – nyilatkozta Sean”iniram177″ Marino a játék egyik fejlesztője.

” A kozmetikai eszközök hozzáadása rengeteg tesztelést és tervezést igényel. Az utolsó dolog, amit szeretnénk, hogy hozzáadjunk valami olyat, amit a játékosok szeretnének, de aztán kicsússzon a kezünkből és akár tönkre tegye a versenyintegritást.” -tette hozzá Lea „aeneia” Hughes.

VALORANT Premium Content Team, AMA on past and future cosmetic content from r/VALORANT

Egyelőre a VALORANT x League crossovert tehát parkolópályára kell tennünk, legalábbis FPS oldalról. Kesztyű bármikor érkezhet, de kérdés az, hogy tényleg szükségünk van rá?

Te szeretnél extra kinézeteket a VALORANT-ba?

 

×