Visszatér az Epic adventi kalendáriuma, és december 17-től kezdve 15 napon át ingyen játékokkal lát el minket az Epic Store. Jó lesz sietni.

Idén is visszatér az Epic Games adventi kalendáriuma. December 17-től kezdve mindennap egy új játékot vihetünk haza.

A tavalyi nagy siker után ismét rengeteg ingyen játékot vihetünk haza 15 napon keresztül. A játékok 24 óráig hozzáadhatóak a könyvtárainkhoz, és utána már nem lesz lehetőségünk megszerezni őket, csak pénzért. Az első játékot december 17-én kapjuk és utána 15 napon keresztül mindennap egy új játékot vihetünk haza. Csak, hogy elképzeljétek, hogy nagyjából mire számíthattok, a tavalyi akció alkalmával olyan címeket is behúzhattunk, mint a Superhot, Darksiders 1 és 2, vagy a Ubisoft síelős játékát a Steepet. Idén is rengeteg indie játékra számítok, de azért remélem egy két nagy cím is bekerül a kalapba.

Ezenfelül hatalmas karácsonyi akciókkal vár idén is minket az Epic Store. Leplezd az akár 75%-os kedvezményeket. Érdemes már most végignézni a kategóriákon, és megjelölni azokat a játékokat, amiket szívesen látnánk a könyvtárunkban, mert ha esetleg leárazzák őket, akkor azonnali értesítőt kapunk.

Irány tehát az Epic Store, zsebeljétek be az eheti ingyenes játékot, és adjátok hozzá a kívánságlistátokhoz amit szeretnétek. 15 nap, 15 ingyen játék.

Ti várjátok a karácsonyt?

 

×