Bemutatkozik a Razer Blade 15 alapmodellje.

A Razer a mai napon bejelentette az új Blade 15 Base modellt, amely vonzóbb áron nyújtja a Blade 15 legfontosabb jellemzőit, lehetővé téve az új és az alkalmi gamerek számára, hogy a Razer Blade-en tapasztalják meg a játék örömét.

Mindeközben az árcédula is jóval karcsúbb, mint az erősebb modellek esetén.

Az új Razer Blade 15 Base modell a prémium kialakítású Razer laptopoknál megszokott jellemzőkkel rendelkezik: CNC-megmunkálású alumínium testtel, matt fekete eloxált felülettel, és a házat díszítő ikonikus Razer logóval. Mint minden Razer Blade esetében, az akár 16,8 millió színben testreszabható billentyűzetet itt is a Razer Chroma RGB technológiája hajtja.

A formát a funkcióval ötvöző új Razer Blade 15 Base modell a 16 GB-nyi DDR4 memória révén a nehéz multitasking folyamatokkal is megbirkózik, Intel Core i7-10750H processzora biztosítja a feladatok gyors elvégzését, NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti videokártyájával pedig a legújabb játékokban is gondoskodik a megfelelő képfrissítésről. Az erőteljes komponensek által nyújtott előnyök legteljesebb kiaknázása érdekében a Blade 15 Base ezen konfigurációja egy rendkívül vékony kávák által körülölelt, gyors, 120 Hz-es kijelzővel lett felszerelve, melyet egy – mind a munkához, mind a játékhoz tökéletes – HD webkamera tesz teljessé.

A billentyűzet oldalait a még immerzívebb hangélmény érdekében a THX® Spatial Audio által működtetett, felfelé irányuló hangszórók szegélyezik. A THX ezen hangtechnikája számtalan audio profilt nyújt a játékhoz, a zenehallgatáshoz, a filmnézéshez, és a beszédhanghoz, emellett pedig testreszabható hangszín-profillal is rendelkezik.

A hivatalos árcédula 1499,99 dollárra rúg az Egyesült Államokban, Európában pedig 1599,99 eurót, azaz 573 ezer forintot kell kifizetnünk a Razer új laptopjáért.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×