A PUBG Mobile új csalásellenes rendszere hatékonynak bizonyult. Egy hét leforgása alatt több mint 1,4 millió felhasználóra csapott le a banhammer.

Már korábban is beszámoltunk arról, hogy miközben a PUBG Mobile csapata mindent megtesz a csalók kiszűréséért, közben folyamatosan dolgoznak egy új rendszer létrehozásának is, a hatékonyság fokozására. Az új anti-cheat rendszer azóta elkészült és úgy fest, igen jól működik.

Egy hét alatt, november 27. és december 3. között összesen 1 450 234 fiók búcsúzhatott el a játéktól.

A számok megdöbbentők, főleg mivel ezt egy hét alatt sikerült elérni. A PUBG Mobile a világ egyik legnépszerűbb mobiljátéka, különösen sokan játszanak vele Ázsiában, ahol egyúttal rengeteg a csaló is. A fejlesztők jelentéséből persze az is kiderül, hogy mik a leggyakoribb csalások. A most kitiltott felhasználók 24 százaléka például wallhacket (X-Ray Vision) használ, 26 százalék pedig Auto Aim csalást.

Természetesen minden csalásfajta rendkívül nagy előnyökkel járhat. Jó hír azonban, hogy az új rendszer jelentősen csökkenti majd a jövőben a csalók számát a PUBG Mobile világában.

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

https://leet.hu/?s=arenaracer&post_type=product

×