Az Activision a játék hivatalos közösségi média felületén közzétett egy képet a hóval borított karácsonyi Raid térképről.

A Call of Duty: Mobile 13. évada mindössze 10 nap múlva meg is érkezik, az Activision tehát már elhintett néhány kedvcsinálót, megmutatva, hogy nagyjából mire számíthatnak a rajongók.

Karácsonyi, extra ünnepi hangulat minden mennyiségben.

A tweetben a Raid map látható és megnyugtattak minket a fejlesztők: ne aggódjunk, mire megérkezünk, ellapátolják a havat nekünk. Igazán kedves.

https://twitter.com/PlayCODMobile/status/1335252594281775104

 

A Christmas Raiden kívül az Activision egy másik térképet is kiszivárogtatott a múlt héten.

Nem világos azonban, hogy melyik térkép alapján készült az előzetes. A rajongók azt feltételezték, hogy ez lehet esetleg a téli témájú Nuketown a Black Ops 4-ből, de lehet akár egy CoD: Mobile exkluzív is.

https://twitter.com/PlayCODMobile/status/1332715882095656960

 

A következő évad egy új rangsorozatot is bevezet a játékba. Az Activision általában egyúttal egy nagyobb frissítést is  kiad ilyenkor.

Mindenesetre a játékosoknak már nem kell sokáig várniuk a 13. szezon újdonságaira. A fejlesztők megerősítették a hírt, miszerint hamarosan kikerül a public teszt is. Emellett december 7-én egy új közösségi frissítés jelenik meg, amelyből kiderülhet néhány újabb információ.

Nektek hogy tetszenek az új, ünnepi díszben pompázó mapok? Szerintünk igazán hangulatosak lettek. 

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/codmobilhungary/

×