Hivatalos profi versenyen még ilyet nem láttam. Amrabat háromszor a kapu fölé tüzelt tizenegyesből, amit még a kommentátorok se bírtak nevetés nélkül.

Hétvégén zajlott az FGS ázsiai selejtezője, ahol két napon keresztül küzdöttek a játékosok a kijutásért. A hétvége egyik legkomikusabb jelentét Amrabat hozta össze, amikor az alsó ági negyedöntőben tizenegyes párbajt vívott Yasser ellen.

Mind a két félnek kötelező volt a győzelem, hiszen az alsó ágon a vereség egyenlő volt a kieséssel. A két szaúdi kiegyenlített mérkőzést vívott egymással. Az első meccsen 1:1, míg a második mérkőzésen 3:3-as eredményt hoztak össze a srácok. A hosszabbításban se jutottak dűlőre, így érkezhetett a tizenegyes párbaj. A profi mérkőzéseken az a nehezítő körülmény, hogy nincs célzókereszt a tizenegyesrúgásnál, így a játékosok teljesen magukra vannak utalva. Elsőként Amrabat állt a labda mögé és reménykedve, hogy Yasser elmozdítja a kapusát középre lőtte. Yasser azonban számított erre és a kapusa hárítani tudott. Válaszul ő belőtte az első tizenegyest így élvezhette a párbaj előnyét.

Amrabat úgy tűnik nem készült fel eléggé a tizenegyesrúgásokra, ugyanis a következő három lövéséből egyszer sem találta el a kaput. Mindegyiket a kapu fölé csavarta, mintha szándékosan akarta volna elveszíteni a meccset. Ezt már a kommentátorok se bírták nevetés nélkül. Nate Patrick még próbálta professzionálisan leközölni a büntető párbajt, de Joshua Treadwellnél elszakadt a cérna és visítva röhögött a harmadik kihagyott büntető után. Kyle Walker és Mike Labelle az elemző asztalnál is csak fogták a fejüket, mert szerintem még ők se láttak ehhez hasonló esetet.

A kvalifikációt Meshaal nyerte így vele biztosan találkozhatunk majd az FGS versenyén.

Te követted hétvégén a meccseket?

https://leet.hu/?s=arenaracer&post_type=product

×