Hamarosan kezdetét veszi a FIFA 21 Global Series versenye, avagy röviden az FGS. Ezúttal átalakították egy picit a rendszert, így többen kapnak jutalmat.

Hamarosan elindul a FIFA 21 Global Series avagy röviden az FGS. Minden régió legjobbja száll harcba a nyereményért, valamint az elismerésért, melyre különböző selejtezőkön vezet az út. Az FGS-en bárki részt vehet, aki eléri a WL alatt a 27 győzelmet és megszerzi a verified státuszt.

Az évek alatt, ha követtük az eseményeket, akkor untradable csomagokat és játékosokat kaphattunk, vagy csak legtöbben szimplán mezeket és TIFO-kat vihettünk haza. Ezúttal egy picit kedvezőbb már a helyzet, hiszen a jól ismert Swaps rendszert a FGS versenyeire is bevezetik. Ezentúl minden FIFA 21 Global Series közvetítésen egy darab FGS tokent kapunk, melyet beválthatunk, a már megjelent SBC-nél.

De, hogy pontosan mit is kell tenni ahhoz, hogy megszerezd az FGS tokent?

  1. Kösd össze a Twitch felhasználói fiókod az EA felhasználóddal. Ezt itt tudod megtenni.
  2. Nézz egy FIFA 21 Global Series eseményt Twitchen keresztül legalább 60 percig.
  3. Szerezd meg az FGS tokent a játékon belül.
  4. Egy esemény alatt mindössze egy Player Tokent szerezhetsz.
  5. Váltsd be a Player tokenjeidet csomagokra.

Az első FIFA 21 Global Series tokenedet már csütörtökön megszerezheted, ha követed a FIFA Global Series elő eseményét. Az év során az alábbi időpontokban szerezhettek FGS tokeneket:

Ha ügyesek vagytok és minden eseményen legalább 1 órát eltöltötök, akkor két 100k-s pakkot is behúzhattok. A nagy böjt hátránya, hogy minimum januárig várni kell, hogy az elsőt megszerezzük, de mindig jól jön egy extra 100k-s pakk. A tokeneket legkésőbb 72 órával a rendezvény után meg kell kapnod, ha esetleg nem jelenne meg, akkor mindenképp írjatok a supportnak.

Nektek hogy tetszik ez a rendszer? Ti találkoztatok olyannal, akik tavaly ikonokat vittek haza a közvetítések követéséből?

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×