Egy friss szivárgás szerint egy teljesen új pálya érkezik a Warzone-hoz, amikor végre egyesül a Call of Duty: Black Ops Cold Warral.

Az utóbbi időben rengeteg pletyka és spekuláció látott napvilágot az interneten azzal kapcsolatban, hogy hogyan változtatják meg a Cold War tartalomfrissítései a Warzone világát. Nos, tudjuk, hogy a Warzone nem kap már 7. évadot, hiszen integrálódik a Cold Warba. Amellett, hogy hivatalosan már bejelentették, hogy december 10-én minden Cold War fegyver bekerül a Warzone-ba, most egy friss pálya is kiszivárgott, ami talán szintén battle royale harcoknak ad teret.

Kiszivárgott a Rebirth Island.

Az Alcatraz map ihletésű pálya a Treyarch saját battle royale játékában, a Blackout-ban is játszható volt. Egy friss szivárgás szerint a Warzone-ban is elérhető lesz, Rebirth Island néven. A hírt az Adi Source adatbányász oldal tárta fel, ahol a Warzone logó mögött a Rebirth Island jelenik meg.

https://twitter.com/BlackOpsLeaks/status/1333931236528517120

 

Bár nem erősítették meg, mindenki arra számít, hogy a Rebirth Island a Warzone-ban akkor lesz elérhető, amikor elindul a Cold War első évada. Ennek dátuma december 10. Természetesen most is érvényes, hogy a hírt fenntartásokkal kell kezelni, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy ez egy új Warzone map és bekerül a játékba.

Mindenesetre nagyon érdekes. Te örülnél egy új Warzone pályának?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×