Az Apple megtisztelte a Legends of Runeterra-t az év iPad játéka címmel.

Nemrégiben kihirdették az App Store 2020-as év nyerteseit, köztük a Legends of Runeterra is tiszteletreméltó helyezést ért el.

Idén 15 alkalmazást és játékot ismernek el minőségük, kreativitásuk és pozitív kulturális hatásuk alapján.

„Ebben az évben minden eddiginél több kreatív pillanatban volt részünk az alkalmazásoknak köszönhetően” – mondta Phil Schiller, az Apple munkatársa. „Ez azoknak a fejlesztőknek a csodálatos munkájának volt köszönhető, akik egész évben friss, hasznos alkalmazásélményeket mutattak be. Világszerte figyelemreméltó erőfeszítéseket tapasztaltunk sok fejlesztőtől, és a 2020-as év legjobbjai 15 kiemelkedő példa erre az innovációra.”

A LoR egy ingyenesen játszható, digitális kártyajáték, amelyet a Riot Games fejlesztett ki. A játék április 29-én jelent meg, PC-n, valamint mobileszközön is játszható.

A League of Legends világában játszódik, és olyan játékmenettel rendelkezik, amely formátumában hasonló a többi online párbajozó kártyajátékhoz, ilyenek például a Magic: The Gathering vagy a Hearthstone, de a Riot mégis sajátos csavarral rendelkezik a műfajban.

 

Az App Store-díjak nyertesei számos egyéb kategóriában is megjelentek, de a LoR volt az egyetlen versenyképes online játék, amelyet idén kitüntetettek.

Ti kipróbáltátok már ezt a nagyszerű játékot? Ha igen, milyen tapasztalataitok vannak vele?

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×