Bár az ingyenes internetre jogosító kormányrendelet nem terjed ki a Telenorra, a szolgáltató mégis kedvez ügyfeleinek.

Annak ellenére, hogy az ingyenes internet a Telenor szolgáltatására nem vonatkozik, a szolgáltató úgy gondolta, mégis hozzájárul az emberek hétköznapjaihoz és az oktatáshoz. Így díjmentessé tették a hálózaton az oktatási oldalak elérését. Ha ez nem lenne elég, adatforgalmat is kínálnak ingyen – írja a 24.hu.

A Telenor most 100 GB ingyen internetet ad, amit december 1. és 31. között lehet igénybe venni.

A 100 GB ingyen internet a Hipernet Home+, Hipernet Home, Hipernet és MyHipernet Home, Digitális Jólét 2GB tarifacsaládok tarifáit használó lakossági ügyfeleink számára érhető el. A Telenor egyébként a kormányrendelettől függetlenül, kvázi önként járul hozzá az online oktatástámogatáshoz: a nagyképernyős (számítógépes, tabletes) lakossági mobilinternet-felhasználók számára iskolai igazolás nélkül is 30 napra egyszeri 100 GB ingyenes adatforgalmat biztosít, ezzel támogatva az otthoni tanulást és munkavégzést.

Az ingyenes, egyszeri 100 GB adatjegyet a lakossági ügyfelek a MyTelenor online önkiszolgáló felületen, a MyTelenor alkalmazásban, a 1220-as telefonos ügyfélszolgálaton és a Telenor üzleteiben is aktiválhatják, a vírushelyzetben azonban az érintkezésmentes, elsősorban az online csatornák használatát javasolják.

Az Innovációs és Technológiai Minisztériummal egyeztetve a Telenor már november 27-étől ingyenesen elérhetővé tette a főbb oktatással kapcsolatos weboldalakat minden előfizetője számára. Most a Telenor azok számára szeretne segítséget nyújtani, akinek már most a Hipernet az elsődleges otthoni internet-hozzáférésük, és most megnövekedett adatforgalmat generálnak. Az ajánlat december 1. és 31. között vehető igénybe.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

https://leet.hu/?s=Cyberpunk+2077+%28&post_type=product

×