Egy bot mind felett!

Nemrég maga a Sony ügyvezetője is beszámolt arról, hogy mekkora készlethiánnyal küszködnek, ezek után pedig úgy gondolom, nem kérdés többé, hogy milyen nehéz is beszerezni az új generációs konzolokat. Épp ezért hozott létre egy készletfigyelő Twitch csatornát egy illető, aki megunta, hogy nem lehet új generációs konzolt kapni.

A killercam1020 néven indult csatornán ennek megfelelően mindenki megtudhatja, hogy épp melyik áruházakban vannak készleten az új generációs konzolok, illetve azt is, hogy mikor várhatóak az újabb szállítmányok. Ráadásul még a német Amazon is bekerült a listába, így akár mi is betárazhatunk az újdonságokból, persze ehhez azért jókora szerencsére is szükségünk lesz.

https://twitter.com/Sigyyors_/status/1333283254540111875

 

Gyakorlatilag viszont nem saját fejlesztésről van szó, hanem a GitHubon is megtalálható Street Merchant botot vette segítségül főhősünk, aki a termékek beállítását követően az egyik képernyőjét kezdte el közvetíteni. A csatorna hamar nagy sikereket ért el,  több ezren követték figyelemmel az adásokat. A hétvégére viszont lelőtték, elvégre akkor úgysem érkeznek újabb készletek. Aki viszont folyamatosan szeretné figyelni a környékbeli készleteket, az maga is telepítheti a Street Merchant alkalmazást a gépére.

https://www.facebook.com/groups/akciokesajanlatok/

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×