Őrületes sebességgel löki ki magából az EA Sports a Record Breaker FIFA lapokat. Pár napja már elérhető 5 darab a piacon és a pakkokban, némelyek azok közül hajmeresztően erősek.

Őrületes sebességgel löki ki magából az EA Sports a Record Breaker FIFA lapokat. Pár napja már elérhető 5 darab a piacon és a pakkokban, némelyek azok közül őrületesen erősek. Többek között sokak kedvence, Mbappé is kapott végre egy speciális lapot, retteg is minden Weekend League játékos.

Nos, a helyzet pedig az, hogy az új kártyák miatt sem lesz alacsonyabb a pulzusunk a töltőképernyők során. Olyan játékosok kaptak új kártyát, mint Vardy, Fabregas, vagy éppen Donnarumma. Utóbbi mindig is stabil kapusnak számított, a spanyol ezzel a kártyájával biztosan sokak keretébe bekerül majd, az angol támadó pedig villámgyors, így biztosan sokan vadászni fognak majd rá.

Az már tényleg csak hab a tortán, hogy a játék egyik legkiválóbb lapja, Joe Gomez is strong linket kapott Record Breaker Van Dijk személyében. A hollandnak ugyan nagy valószínűséggel az idény legjavát ki kell hagynia egy sérülés miatt, ám jól láthatóan az EA Sports jól tudja, hogy hogyan szolgálja ki a rajongókat.

A lapokat már megtalálhatjuk a csomagokban, egészen kedd estig.

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×