Ha úgy gondoltad, hogy eltelhet egy újabb nap újabb Black Ops Cold War patch nélkül, hát akkor nagyon tévedtél.

Ezúttal a már nagyon várt Hardcore Nuketown ’84 playlist érkezik illetve néhány komoly crashing problémának látták el a baját a fejlesztők.

A Treyarch elárulta, hogy november 25-én lépett életbe a legújabb frissítés. Természetesen ezek a frissítések nem igényelnek egy 40 gigás letöltést, szóval emiatt nem kell aggódnod, nem tart majd tovább pár percnél (jó esetben).

Ennek ellenére a frissítés jelentős problémák megoldását tartalmazza.

Lássunk néhány fontosabb infót a patchről:

Messze a legnagyobb változás ebben a frissítésben a hardcore playlist felvétele a nemrégiben hozzáadott Nuketown ’84 -hez.

A térképet eredetileg az előző patch során adták hozzá a játékhoz, de nagyon hiányolták ezt azok a játékosok, akik élvezik a hardcore módot, ami eltávolítja a HUD nagy részét, növeli a sebzést és tiltja a gyógyulást.

Ezentúl néhány más hibát is kijavítottak, ilyen például a számos crash amik akár az egész játékot megbélyegezhetik. Összesen csak hármat javítottak ki ezzel a frissítéssel, de ha figyelembe vesszük a probléma súlyosságát, akkor ez a szám is hatalmas előrelépés.

A zombik is kaptak egy apró javítást. Nyilvánvaló, hogy a játékosok túl sok fegyver XP-hez jutottak a double weapon XP bónusz alatt, tehát ez is fixálásra került.

A Treyarch hivatalos patch note-ja:

MULTIPLAYER

Playlists

  • A Hardcore Nuketown 24/7 hozzáadva a Hardcore fülhöz.

Stability

  • Javítva egy ritka crasht, amely a Hardpoint játékakor fordulhat elő.
  • Javítva egy ritka crash, amely előfordulhat a helyek pingelése közben.
  • Javítva egy ritka crash, amely a Multiplayer meccsbe töltődve fordulhat elő.

ZOMBIES

Progression

Megoldott egy problémát, amely lehetővé tette a játékosok számára, hogy a 2WXP események alatt a Zombie módban a tervezettnél több fegyver XP-t kapjanak.

Szerintetek mi az, amin még javítani kellene a játékban?
https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×