A Fortnite játékosai nemrég felfedezték, hogy a játékban egy olyan hiba van, ami azonnal megöl, akkor is, ha nem akarod.

Bármilyen online játékot játszunk, néha bizony előfordulnak játékhibák. Ezek közül általában a legbosszantóbbak azok, melyek hátráltatják a játékmenetet. A Fortnite esetében általánosságban elmondhatjuk, hogy a fejlesztők jól kezelik a hibákat, ám most újra felbukkant egy kegyetlen glitch.

Visszatért az instant-death glitch.

A játékosok arra lettek figyelmesek, hogy a Holly Hedges környékén történő autókázást nem lehet túlélni, a játék azonnal megöli a gyanútlan playereket. Erről egy játékos a Redditen is beszámolt. A kommentek alapján pedig többen is tapasztaltak hasonlót.

So if you drive a car in holy hedges near yellow house to the side you die from r/FortNiteBR

Jó hír közben, hogy az Epic Games már felfedezte a problémát, és jelezték, hogy tisztában vannak vele. A csapat jelenleg is vizsgálja a jelenséget, így azt, hogy mi okozza, illetve mikor lesz javítva, egyelőre nem lehet tudni.

Az Epic Games fejlesztői tehát mindent megtesznek a javítás érdekében, addig viszont érdemes elkerülni ezt a környéket járművel. Egyébként, ha látni szeretnéd, hogy milyen hibákon dolgoznak még a fejlesztők, nézd meg a Trello táblájukat!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×