Úgy néz ki, Anivia visszatérésre készül és a 10.25-ös változtatásokkal. Froggen kedvenc karaktere lehet visszatér a metába?

Anivia jó rég óta része a játéknak. A második és harmadik szezonban a verseny meta meghatározó része is volt. Az évek alatt megvoltak a pillanatai, de úgy igazán sose maradt meg hosszú időre a játékban. A fejlesztők most igyekeznek visszahozni a jégmadarat és némi változtatással erősíteni.

Jelenleg ő az egyik legrosszabb győzelmi aránnyal rendelkező mid laner az op.gg adatbázisa szerint. A Riot mindenképp azon dolgozik, hogy javítson a helyzeten, és akár az egyik legerősebb karakterré is kinőheti magát. A Teartől való elszakadás mindenképp egy jó kiinduló pont, hiszen így választékosabb tárgyhasználatot is hozhatunk a karakternek. A Q képessége gyorsabb lesz, viszont kevesebbet sebez, emellett pedig a chill effektust, minden áthaladt egységre is rárakja. A fal sokat nem változik, első szinteken is picit nagyobb lesz, valamint a töltési idő ezentúl a szinttől fog függeni.

A legnagyobb erősítést a Frostbite kapja. Fejlesztés után nem nő a mana költség és a sebzését is rendesen megnövelték. Az ultit ezentúl többször használhatjuk, viszont az alapsebzésénél csökkentettek. A fightok alatt így többször megváltoztathatjuk a pozícióját, kevesebb lehetőséget adva ezzel a kikerülésére.

A változások a 10.25-ös frissítéssel kerülnek be, szóval még pár hetet várni kell, mire újra kézbe vehetjük a jégmadarat.

Neked tetszenek az Anivia módosítások?

https://leet.hu/?s=geforce&post_type=product

×