Megérkezett a váltás.

Nemrég még a gépíróknak kedvezett az Epic Games játékkínálata, viszont azóta eltelt már egy hét ezzel együtt megérkezett a legfrissebb adag ingyenes játék a cég áruházába. Nos, ezúttal sem épp átlagos címeket kapunk, ráadásul ez alkalommal 12 500 forintra rúg a két játék összértéke.

Ezúttal az Elite Dangerous és a The World Next Door kerültek be az Epic ingyenes kínálatába. A két játék rendkívül távol áll egymástól. Az Elite Dangerous-ban a saját űrhajónkat irányíthatjuk a galaxis végtelenjében. Ráadásul nem csupán egyedül kell repkednünk, hiszen az egyjátékos kampányon túl a multiplayer örömeit is élvezhetjük, a játékhoz pedig mai napig folyamatosan jönnek frissítések, így az új tartalom miatt sem kell aggódni.

 

A The World Next Door ezzel szemben egy párhuzamos univerzumban játszik, ahol a mágia és a csodák hétköznapi számba mennek. Itt Jun bőrébe bújva kell megtalálnunk a hazafelé tartó utat, addig pedig mindenféle érdekes kalandban lehet részünk. A platformer- puzzle játék kedvelői biztosan nem fognak csalódni a The World Next Doorban.

Az ajánlatot erre találjátok

A váltás jövőhét csütörtökön érkezik, délután 5-kor, addig is marad a jelenlegi kínálat.

https://www.facebook.com/groups/akciokesajanlatok/

×