Végre többet szállítanak az új RTX-ekből.

Ahogyan közeledik az év vége, úgy jut mindenki egyre nagyobb eséllyel a rég áhítozott RTX 3080-asok közelébe. Persze időközben az AMD is felsorakozott az Nvidia mellé, viszont a független tesztekről még nem került le a lepel, így érdemes lehet várni egy kicsit a vásárlással.

A ROG STRIX RTX 3090-et hatalmas hűtőbordákkal szerelte az ASUS

Az Nvidia viharos sikereihez a gyártó tett a legtöbbet, hiszen a mai napig nem tudnak megfelelő mennyiségű RTX-et szállítani, ezért szálltak el az árak hazánkban is többek között. Az Nvidia partnerei pedig nem tudnak túl sokat tenni, így az ASUS sem, akik maguk is látták a vásárlók frusztrációját, épp ezért közleményt adtak ki.

 

Az ASUS bocsánatot kért fennálló helyzet miatt, ugyanakkor elárulták azt is, hogy rajtuk nem múlik a dolog, ugyanis olyan gyorsan dolgoznak, ahogy csak lehet. Sajnos a chipekből egyszerűen nem készült megfelelő mennyiség. A gyártósorok most is maximumon pörögnek, épp ezért jó hír, hogy novembertől végre több kártyát tudnak szállítani az Egyesült Királyságba. Remélhetőleg hozzánk is hasonlóképp több érkezik majd.

Reméljük, minél hamarabb megoldódnak az RTX körüli problémákra és jut majd elegendő kártya minden piacra.

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×