Új jármű érkezhet hamarosan.

Az adatbányászok tevékenységét megelégelve a PUBG Corp. egy új színt vitt a szivárogtatók világába, miután maguk kezdték el szórni a belsős információkat az „ALEX the PUBG DEV„, azaz az Alex a PUBG fejlesztő Twitter fiókján. Ezúttal ismét megvillantották, hogy min dolgoznak, ez pedig nem más, mint egy új páncélozott harci jármű. Az első verzióról pedig már le is rántották a leplet, de nézze meg mindenki maga:

 

Alex sejtelmesen csak annyit fűzött hozzá, hogy készítik a Loot truck ikertestvérét, amibe biztosan senki sem szívesen botlana bele az utcán. A videón pedig valamiféle BRDM-2-szerű harci jármű tűnik fel, ám annak egy továbbfejlesztett verziójáról lehet szó, ami még nagyobb tűzerővel rendelkezik.

A kérdés csupán, hogy milyen játékmódba, na meg mikor érkezik az új fenevad. Sokak szerint ez egy újabb egyedi játékmód ízelítője, a klasszikus vagy akár kompetitív módokban egyszerűen túl erős lenne a jármű. Persze ez is csak részletkérdés, hiszen a járművek életereje is komoly befolyásoló tényező, ha pedig könnyen szétlőhető a tank, akkor annyira azért nem OP. Egyelőre jelenjen meg…

Ezt láttad már?

Akciófigyelő: Razer gamer fejhallgató féláron vihető

×