Az új contractnak köszönhetően – amelyet november 10-én teljes titokban tettek a Warzone-ba – a COD: Black Ops Cold War klasszikus RC-XD killstreak-je már elérhető a népszerű battle royale-ban.

A Black Ops Cold War kiadása várhatóan az egész Warzone-ban sokkhullámokat fog indítani és ennek már az első hatásait láthatjuk, miután kiderült, hogy az RC-XD hozzá lett adva a játékhoz.

Az ikonikus killstreak-et, amely a Black Ops 1 óta része a Call of Duty franchise-nak, a Warzone november 9-i patch életbe lépése után észlelték a játékban, annak ellenére, hogy a hivatalos patch-feljegyzésekben erről nem volt szó.

Van azonban egy kis probléma: az elem egyelőre csak a játék Training Mode-jában szerezhető be egy speciális új contract révén, amelyet a játék élő módjaiban nem lehet aktiválni.

Warzone Detection Contract

A játékosoknak meg kell találniuk a Detection contract-ot, ha használni akarják az RC-XD-t. Ez szintén a legutóbbi frissítéssel került be a játékba.

A lépések viszonylag egyszerűek, és jelenleg ez az egyik legkönnyebben teljesíthető szerződés:

  • Lépj be a training mode-ba,
  • Keresd meg a contract ikonját a térképen – ez egy kis radioaktív szimbólum lesz,
  • Tartsd nyomva a tactical item gombot ami telepit egy heartbeat sensor-t,
  • Kövesd a kis pontot a szenzoron, amíg meg nem találod a radioaktív cache-t,
  • Nyisd ki és íme az RC-XD!

 

Az RC-XD nagyon hasonlóan működik, mint a Black Ops-ban. A játékosok ugyanúgy gyorsulhatnak, ugrálhatnak és robbanthatnak vele.

A robbanása viszont kissé más. Egyszerű, óriási robbanás helyett a bomba felrobban, és méreggázfelhőt bocsát ki, amely rövid időre kisebb-nagyobb problémát okoz az ellenségnek.

Bár várható volt, hogy a BOCW streakjei a Warzone-ba kerülnek, ez most ezt hivatalosan is megerősíti. Az is logikus, hogy először training módban adták hozzá, hogy a játékosok esélyt kapjanak arra, hogy megismerkedjenek az elem működésével.

Már csak egyetlen kérdés maradt: az RC-XD mikor lesz elérhető a battle royale élő módjaiban?

Ennek legvalószínűbb dátuma december 10, amikor a BOCW x Warzone integrációra sor kerül.

Ti várjátok már a megjelenését?

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×