Ma éjjel végre elindul a PUBG Mobile 1.1-es frissítése, telis-tele friss tartalmakkal, többek között egy új játékmóddal.

A PUBG Mobile 1.1-es frissítése készen áll arra, hogy a világ minden táján elérje az éles játék szervereit. Már az is kiderült, hogy mit tartalmaz majd a frissítés, mely a 15. évad vége előtt érkezik.

A PUBG Mobile 1.1 november 10-én, vagyis ma éjjel indul.

A frissítés báta verziójának kiadása óta különösen izgatottak a játékosok az új játékmód, a Metro Royale mód miatt. Ezzel az új elemmel együtt egy Metro téma is érkezik, valamint decemberben egy Winter Festival téma is várható.

Miután a frissítés elérhető lesz, mindenki letöltheti azt a Google Play Áruházból vagy az Apple Store-ból.

Mikor?

A PUBG Mobile 1.1 november 10-én, azaz ma éri el az éles szervereket, és ahogyan a korábbi update-k esetében is tapasztalható volt, magyar idő szerint 0:00-kor már tölthető lesz. Szerverkarbantartási idő nem lesz, vagyis az éjféli letöltés után már lehet is játszani.

A fejlesztők sajnos még nem fedték fel, hogy mekkora méretű lesz a frissítés, az azonban biztos, hogy a letöltésért cserébe jutalom üti a markunkat november 10 és 15 között.

A jutalmak:

  • 2888 BP
  • 100 AG
  • Thorn Trooper Backpack (3d)

További fontos információ, hogy azok, akik nem a régebbi verzióval játszanak, nem tudnak csapatot alkotni azokkal, akik már letöltötték a frissítést. Érdemes tehát mindenkinek frissíteni.

Te várod az új PUBG Mobile tartalmakat?

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×