Míg a rajongók arra számítottak, hogy a Venom lesz a következő, az Epic Games arra utalt, hogy a soron következő karakter a Black Widow lesz.

Egy korábbi cikkünkben már volt szó a Black Widow skin-ről, most azonban kiszivárgott, hogyan lehet ingyen a tiéd.

Hosszú partnerségét folytatva a Marvel-lel – amelynek köszönhetően számos szuperhős érkezett a játékba – a Fortnite utalt arra, hogy a Fekete Özvegy lesz a következő karakter, aki cosmetic bundle-t kap.

Korábban már számos népszerű Marvel-karaktert láthattunk a játékban, többek között Thor, Iron Man, Groot, Storm és még sokan mások.

Nos, a Black Widow már korábban is jelen volt a Fortnite-ban. 2019 áprilisában megjelent a Fortnite x Avengers Endgame crossover eseményén, így sok játékos megvásárolta és használta a skint a múltban.

Ha azonban hihetünk új leaknek, akkor az új skin valóban a régi felturbózott változata lehet, új irányt hozva a Black Widow kozmetikumokba.

Amint azt a népszerű dataminer, iFireMonkey részletezte, a skin a  „Black Widow (Snow Suit)” – névre hallgat. Valószínűleg ez azt jelenti, hogy téli változatot kapunk a Fekete Özvegy film 2021. májusi megjelenési dátuma előtt -, hogy a rajongók idő előtt hozzájuthassanak kedvenc karakterük skinjéhez.

Várhatóan szerepelni fog a közelgő Marvel Knockout Duo Tournament-en is, ahol a játékosok teljesen ingyen szerezhetik meg a Black Widow csomagot.

A Black Widow kozmetikai csomag ingyenes megszerzéséhez nem árt gyakorolni hiszenrészt kell venned a közelgő Marvel Knockout tornán. Erre várhatóan november 11-én, szerdán kerül sor az iFireMonkey tweetje szerint.

Ha Te és partnered jó helyezést értek el a régióban, meg is kapjátok a bundle-t.

Mutatjuk, hanyadik helyre kell eljutnod a „győzelemhez”:

  • Európa: 1. – 800.
  • NA East: 1. – 500.
  • NA West: 1. – 200.
  • Brazília: 1. – 200.
  • Ázsia: 1. – 100.
  • Óceánia: 1. – 100.
  • Közel-Kelet: 1. – 100.

Szóval, a skin megszerzéséhez nem is kell megnyerni a versenyeket – ha hihetünk a leaknek.

Ti beneveztek a versenyre?

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×