Egy elkötelezett rajongó Unreal Engine 4 alatt alkotta meg a népszerű Among Us-t. Egy valósághű és elképesztően szép játékot kaptunk.

Annak ellenére, hogy az Innersloth csapata egy igen minimalista grafikai megközelítést választott az Among Us számára, a játék egy évvel a megjelenése után rendkívül népszerű lett. A cím hatalmas rajongótáborral büszkélkedhet, ami többek között rengeteg mém kialakulásához vezetett, valamint a Discord mobil felemelkedéséhez.

Most valaki új formában tárja elénk a játékot: itt az Unreal Engine 4-es változat.

A Youtuber Fat Dino egy független tartalomgyártó, aki arról ismert, hogy Unreal Engine 4 alatt alkotja újra a népszerű játékokat. Nemrégiben olyan címeket dolgozott fel így, mint a Fall Guys és a 2013-as Flappy Bird mobiljáték. Mindkét rajzfilmszerű cím ultrarealisztikus megjelenést kapott.

A legfrissebb projektben Fat Dino az Among Us-t alkotta újra. Ahogy az a 10 perces videóban az látható, az idő hiánya miatt Fat Dino csak a pálya felét tudta újraalkotni. Ettől függetlenül jól látszik, hogy lenyűgöző lett a terep, a világítás pedig igen valósághűvé varázsolta a világot.

 

Fat Dino nem állt le itt és asztronauta modelleket tervezett, amikhez alapvető animációkat adott, hogy életre keltse őket. Annak érdekében, hogy a játék valamilyen szinten játszható legyen, néhány Among Us feladat is elvégezhető. Az imposztorok itt is gyilkolhatnak, csak úgy, mint az eredeti játékban.

További érdekesség, hogy a változatba bekerült egy chatfunkció is. Persze nem Fat Dino az első, aki csinált már hasonlót, de a Redditen megjelent változat teljesen más.

Ez így akár egy nagyon népszerű AAA-s cím is lehetne. Neked hogy tetszik így a játék?

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×