A Riot Games az elmúlt hetekben és hónapokban folyamatosan adagolta az újdonságokat a League of Legends-et illetően. Most jön az előszezon!

A Riot Games az elmúlt hetekben és hónapokban folyamatosan adagolta az újdonságokat a League of Legends-et illetően. Hamarosan lezárul ugyanis a 10. szezon és kezdetét veszi a 11. előszezonja. Ezek nem egyszerű időszakok, ugyanis alapjaiban változik meg a játék ilyenkor. Vagy a rúnarendszer alakul át, vagy a teljes pálya, de az biztos, hogy szinte teljesen újra kell tanuljuk a mechanikákat. Ezúttal még szignifikánsabb változások érkeznek, új tárgyak és egy teljesen új rendszer landol majd az éles szervereken napokon belül.

A következő ciklus, amit a játékosok megkapnak a 10.23-as frissítés lesz. Már ez elkezdi szivárogtatni az újdonságokat a különböző szerverekre, ám ez nem jelenti azt, hogy megkapunk mindent abból, amit jövőre tervez a fejlesztőcsapat. Majd csak valamikor 2021 januárjában fogjuk látni azt, hogy mire is kell majd számítanunk a 11. szezonban. Addig pedig folyamatosan szoknunk kell a módosításokat. Lesznek olyan hősök, akik a semmiből törnek majd a meta élére, valamint sajnos olyanok is, akik összerogynak majd az új rendszer nyomása alatt. Ez majdnem elkerülhetetlen lesz. Persze némiképp odafigyel a Riot a hősökre, több is átalakítást kap majd az alap statisztikái terén. Többek között Ekko, Elise, Jhin és Katarina is új irányba halad majd az alapokkal.

Átalakítják a legmagasabb szinteket

A legalább Master ranggal rendelkező League of Legends játékosok mostantól nem fognak tudni együtt játszani. A Duo lehetősége az enyészeté lesz, a legmagasabb ligákban csak és kizárólag egyedül teljesíthetnek majd azok, akik elég jók ahhoz, hogy megmérettessék magukat. Korábban ez a megkötés csak a Challenger játékosokat érintette, ám ez most már kiterjed a Master és Grandmaster játékosok csoportjára is.

Ki az a Ruined King és mit is szerte igazából?

 

Már időtlen idők óta ismerjük és szeretjük a Blade of the Ruined King tárgyat. A napokban viszont felbukkant a kard tulajdonosa, Ruined King, ő ugyanis benne lesz a Riot Forge első komolyabb projektjében, a „Ruined King, A League of Legends Story”-ban. A körökre osztott stratégiai játék talán főellenfele lehet a szóban forgó karakter, aki a 11. szezon során akár még a League of Legends karaktereinek csoportjában is feltűnhet. Erről csicseregnek legalábbis jelenleg a madarak.

A karaktert junglerként emlegetik a források, s valószínűleg a róla szóló különálló játék környékén érkezhet meg a híres MOBA-ba.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×