A Call of Duty játékosok egy új Warzone hibát fedeztek fel a legfrissebb update alkalmával: a Loadout Drop által szinte legyőzhetetlenekké válhatunk a játékban.

Rengeteg Buy Station van szétszórva Verdanskban jelenleg, hogy a játékosok killstreaket vásárolhassanak vagy reviveolják csapattársaikat az adott meccsen eddig összegyűjtött pénz felhasználásával.

A Buy Station-ök segítségével tudjuk megvásárolni a 10 000 dolláros Loadout Drop-ot, amely lehetővé teszi, hogy Te és csapattársaid kiválasszátok bármelyik egyéni class-t a meccsre.

 

Az Infinity Ward legújabb frissítése után azonban furcsa hibát találtak a playerek ezzel a funkcióval kapcsolatban. Ez a Warzone egyes játékosait lényegében ellehetetleníti a játék késői szakaszában. MRKN Stellar, Call of Duty streamer az egyik legutóbbi stream alkalmával emelte ki ezt a hibát, miután azzal a végső körökbe jutott.

A streamer elárulta, hogy

a Warzone legújabb frissítése alatt, ha rád esik a Loadout Drop az nem öl meg.

Sőt, épp ellenkezőleg: gyakorlatilag legyőzhetetlenné válsz, hiszen abszolút elrejtőzhetsz.

Stellar megosztott egy klipet, és elmagyarázta, mennyire pusztító lehet ez a hiba. (Miközben természetesen ő és csapattársa is gond nélkül szerezték a super easy killeket.)

Yo Infinity Ward, szerinted ez jó ötlet volt? – kérdezte és egyben javasolta, hogy a battle royale fejlesztők mérlegeljék ennek a hibának a javítását egy jövőbeli frissítés során.

Nem világos, hogy az Infinity Ward szándékában áll-e eltávolítani ezt a hibát vagy visszavonni a változásokat, de eddig még nem mutatták ennek a jelét.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×