Igazán érdekes Objective lapokat adott ki az EA. Három MLS játékossal is bővíthetjük a keretünket, ha esetlegesen unjuk már a meta lapokat.

Tegnap este egy igazán érdekes és új koncepciót adott ki az EA. Ezúttal három MLS játékost is megszerezhetünk, ha teljesítjük a feladatokat. Érdekes és új csapatokat is építhetünk, ha már esetleg unjuk a meta kártyákat.

Ezúttal is Friendlies meccseken kell bizonyítanunk és összesen 4 feladatot teljesítenünk. Lássuk, hogy pontosan mik ezek:

  • Scoring Streak – Rúgj 15 gólt MLS játékosokkal, FUT Live Friendly: Managerial Masterpiece módban, legalább 7 MLS játékossal a kezdődben. Jutalom: Aaron Long.

  • Made by MLS – Adj 15 gólpasszt MLS játékosokkal, FUT Live Friendly: Managerial Masterpiece módban, legalább 7 MLS játékossal a kezdődben. Jutalom: 75+ értékű játékoscsomag (Untrade)
  • Major League Maestro – Játssz 15 mérkőzést, FUT Live Friendly: Managerial Masterpiece módban, legalább 7 MLS játékossal a kezdődben. Jutalom: Nick Lima.

  • Winning Streak – Nyerj meg 10 mérkőzést FUT Live Friendly: Managerial Masterpiece módban, legalább 7 Major League Soccer játékossal a kezdődben. Jutalom: 75+ értékű játékoscsomag (Untrade)

A teljes feladat elvégzése után, pedig a Bojan Krkic, az egykori Barcelona labdarúgó lapját kapjuk meg.

Az egyetlen hátulütője az egész eseménynek, hogy Bojan egyik játékoshoz se kap strong linket. Mindenesetre érdekes koncepció és akár egy két változást is hozhat a gyengébb védelmek számára. Az objective hatására Opara RB lapjának a PR értékét meg is kellett emelni. Ha Bojan lapjáért nem is szenvednétek, szerintem a másik két lapot érdemes lehet kiszedni. Kíváncsian várom, hogy a többi háttér liga kap-e ilyen lapot. Pénteken pedig indul az új promóció!

Ti beépítitek valamelyik lapot a fentiek közül?

×