A Call of Duty Modern Warfare mellé nem sok játék fog elférni.

Az Xbox Series S jött, látott és egyből megnyerte a vásárlók szívét, hiszen jóval olcsóbb nagyobb testvérétől, mindeközben közel ugyanolyan élményt nyújt a játékokban, mint az erősebb Xbox Series X. Egyetlen felhő árnyalja a képet, még pedig az SSD mérete.

A Microsoft ugyanis csupán egy 512 GB-os NVMe tárhellyel látta el az Xbox Series S-t, amiből eleve 500 Gb marad szabadon valójában, ebből jön le az Xbox rendszerének mérete, ami mint kiderült 136 GB-ot nyom önmagában.

Azaz ennek megfelelően mindössze 364 GB szabad helye marad annak, aki az Xbox Series S-en szeretne játszani.

Erről már a redditen számolt be egy felhasználó, aki maga is kicsit csalódott, hogy ilyen kevés szabad helyen kell gazdálkodnia. Ha valaki mondjuk pont a manapság igencsak nagy népszerűségnek örvendő Call of Duty: Modern Warfare-rel szeretné tölteni az időt, annak például már rögtön közel a felére csökken a szabad helymennyisége, a játék teljes mérete ugyanis mintegy 175 GB-ot tesz ki.

Persze ez nem a világ vége, szerencsére ugyanis a bővíthetőség már nem probléma. Az új Xbox is támogatja a külső háttértárolókat, így egy 35 ezer forintos külső SSD-vel további 1 TB-nyi helyre tehetünk szert. Ennek megfelelően az SSD eladások is felröppenhetnek majd az év vége felé.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×