Nagyot bukott az új hős, Seraphine Champion Spotlightja, a legkevésbé kedvelt debütálás lett a LoL történelmében.

Az új hős spotlight videója jelenleg több mint 64 000 dislike-al „büszkélkedhet”,  ami nem túl pozitív, ha azt vesszük figyelembe, hogy csupán 39 000 like érkezett rá.

A videó koreai változatánál még rosszabb a helyzet, hiszen kevesebb mint 1000 like-al szemben több mint 9000 dislike áll.

 

Gyakorlatilag még a  pre-reworkös Yorickot se szedte szét a tömeg ennyire, aki 10 000 dislike-ot halmozott fel Spotlight-videóján. Gangplank régebbi Spotlight videója – amelyet azóta már unlisteltek – körülbelül 9300 dislike-ot kapott. Mindezek ellenére, mindkét champ-nek sikerült megtartania legalább az 50-50 like és dislike arányt.

Yorick például azért nem nyerte el a játékosok szívét, mert egy unalmas játékmenetet láttak benne, ami végül egy közel verhetetlen toplaner/splitpusher gépezet lett. Ám Seraphine kritikái leginkább az általa vetített kirívó képhez kapcsolódnak.Néhány player úgy érzi, hogy a Riot a Piltover-ben született popsztár kapcsán az első helyre helyezi a K/DA-t, a második helyre pedig a Runeterra-t.

A többi kritika a skilljei Sonáéhoz való hasonlóságára irányult és a Sona 2.0 gúnynévre keresztelték a játékosok.

Kíváncsiak vagyunk, Ti mit gondoltok róla? Tényleg ennyire szörnyű lenne? 

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×