Ezúttal nem ért egyet a céggel.

A PUBG játékosszám esésével egyetemben, korábban WackyJacky is próbált tovább állni, ám végül csak visszatért a gyökereihez. Azóta viszont, ami a szívén, az a száján. Ezúttal pedig alaposan kiakadt az új Survivor Pass miatt, amit konkrétan a PUBG Corp. orra alá dörgölt Twitteren.

 

A streamer szerint nincs rendben, hogy a korábbi 100 szint helyett 50 szintre csökkent a Pass tartalma, mindeközben az ár nem változott. Azaz a PUBG Corp. továbbra is 9,99 dollárt kér egy Pass-ért cserébe. Ezt WackyJacky egy pizza vásárlásához hasonlította, szerinte most a pizza mérete a felére csökkent, miközben az ár változatlan maradt, ez pedig nincs rendben ebben a helyzetben.

Egyébként az új Survivor Pass: Highlands nem lett túl népszerű a játékosok körében. Pontos eladási adatok nem állnak rendelkezésünkre, viszont a legkelendőbb játékok listáján még csak távolról sem látszik az új Pass, pedig korábban a Steam legjobban fogyó játékai között tartották számon a PUBG Pass-okat. A felhasználók értékelése is meglehetősen vegyes ezúttal. A játékosok nem elégedettek maradéktalanul a Highlands tartalmával.

A PUBG Corp. pedig szokás szerint nem ment bele a konfliktusba.

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×