A Ruined King: A League of Legends Story egy egyjátékos League of Legends RPG, mely előreláthatóan 2021 elején lesz játszható.

Kétségtelen, hogy a League of Legends a világ egyik legkedveltebb játéka, még akkor is, ha valakinek ez nem annyira tetszik. A rajongók viszont több szempontból is boldogok lehetnek, hiszen úgy tűnik, hogy 2021 elején végre más módon is beléphetnek Runeterra birodalmába.

Érkezik a LoL hőseit felvonultató Ruined King.

 

A Ruined King a tavalyi The Game Award során került bejelentésre, és már akkor is igen meglepődtünk rajta. A játék egy party-alapú, körökre osztott RPG, mely a LoL hőseit állítja csatasorba egy közös ellenség ellen. Ez lesz az első alkalom, hogy a League of Legends többplatformos megjelenésre vállalkozik, a Riot Forge kiadó jóvoltából. A Ruined King az első olyan League of Legends spin-off, single player játék, ami megjelenik konzolon is – emelte ki Leanne Loombe, a Riot Forge vezetője a bejelentésben.

„Izgatottan várjuk, hogy bemutathassuk ezt a történetet azokkal a hősökkel, akiket a játékosok évek óta ismernek. Alig várjuk, hogy a rajongók új kalandba kezdjenek” – tette hozzá.

Ahri, Braum, Illaoi, Miss Fortune, Pyke és Yasuo az a hat hős, akik biztosan szerepet kapnak a játékban. Őket meg is csodálhatod az alábbi előzetesben.

 

A játék Steam oldala már létrejött, így ott bővebb információt találsz a játékról.

Te ki fogod próbálni?

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×