Amíg mondjuk a GTA-ban igen egyszerű eltulajdonítani egy autót, addig a Cyberpunk 2077-ben ez nem lesz egyszerű.

Miközben mindenki kissé zabos amiatt, hogy a CD Projekt RED ismét késleltette a Cyberpunk 2077 megjelenését, a kiadó igyekszik egy-egy friss infóval borzolni a kedélyeket. Persze kérdés, hogy ezzel igazából jót tesznek-e, és fokozzák a hype-ot, vagy csak még jobban felbosszantják a közösséget, akik hírek helyett inkább már játszanának.

A CD Projekt Red fejlesztője szerint a kocsilopás kezdetben nem lesz egyszerű.

Annak ellenére, hogy csak december 10-én érkezik, a Cyberpunk 2077 talán még mindig az év egyik legjobban várt játéka. Az eddigi hírek szerint a játék számtalan lehetőséget nyújt a kibontakozásra és a saját döntésekre. A legutóbbi Night City Wire bemutató után Miles Tost vezető fejlesztő egy interjúban megosztott némi infót a járművekkel kapcsolatban.

Kiemelte, hogy bár a játékosok lophatnak autókat a játékban, ez nem lesz olyan egyszerű, mint mondjuk a Grand Theft Auto 5-ben.

A GTA V-ben a kocsilopás a játékmenet alappillére, a Cyberpunk 2077-ben viszont a játékosok a játék legelején még nem tudnak csak úgy ellopni egy járművet. Először bizonyos szinten fejlődniük kell, mielőtt képesek lesznek a kocsilopásra. Létezik egy bizonyos stat arra vonatkozóan, hogy mire képes a karakterünk fizikailag. Ha elég erősek vagyunk, csak akkor tudunk valakit kirángatni a volán mögül, hogy megkaparintsuk a járművet. Ugyanez vonatkozik a parkoló autókra feltörésére is: a művelet végrehajtásához külön műszaki tapasztalati szintek elérése szükséges.

Ez azt jelenti, hogy lesz mit fejleszteni a karakterünkön karácsonykor….

A Cyberpunk 2077 december 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Stadiára és Xbox One-ra, valamint fejlesztés alatt áll PS5-re és Xbox Series X-re.

Nemsokára itt a Cyberpunk 2077, Te már felkészültél?

 

https://www.facebook.com/groups/cyberpunkhungary/

×