Úgy fest, ők is követik az Apple-t.

Az utóbbi időben rengeteg kritika érte az Apple-t, amiért nem mellékelték már a töltőfejet sem az új iPhone-ok mellé. A Samsung ezen nevetett egy jót, de úgy tűnik, szokás szerint a koreai cég is beáll a sorba: az új Galaxy-k immáron töltőfej és fülhallgató nélkül érkezhet a boltok polcaira.

A Galaxy S20-hoz még egy 15 ezer forintos AKG fülhallgatót is mellékeltek

Az esetről az Android Authority és a ChosunBiz is beszámolt, egy belsős informátorra hivatkozva. A belsős szivárogtató elmondása szerint a Samsung is átgondolta a dolgokat ér rájöttek, hogy a két fő kiegészítő nélkül nemcsak hogy alaposan csökken az előállítási költség, ráadásképp a doboz méretéből is le tudnak csípni, ami tovább csökkenti a cég költségeit. Aki pedig szeretne töltőfejet, fülhallgatót, az megvásárolhatja majd közvetlenül a Samsungtól, ezzel is növelve az eladásokat.

A változtatások az informátor szerint jövőre biztosan életbe lépnek a Galaxy S30-as szériával, de az is lehet, hogy már a decemberben érkező Galaxy S21-hez sem mellékelik az említett tartozékokat.

Mivel az Apple ügye sem okozott akkora felháborodást, mint sokan gondolták, nem olyan nagy rizikó meghozni a döntést. Az már más kérdés, hogy mennyien ülnek fel a környezettudatos marketing szövegnek, de végső soron az jól látszik, hogy nem emiatt fognak elpártolni a vásárlók.

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×