Terjeszkedik az Electronic Arts.

2020 júniusában az EA végre belátta, hogy nem vezetett sikerre a külön platformra való költözés, épp ezért az Origin exkluzív játékaikat szépen lassan elkezdték visszahozni a Steamre. Azóta már akár a korábban Origin Access-ként elhíresült havidíjas szolgáltatást is igénybe vehetjük a Steamen keresztül, csupán EA Play néven kell keresni.

Innentől pedig már csak idő kérdése volt, hogy az Apex Legends végre a Steamen is debütáljon.

A költözést Chad Grenier, az Apex Legends játékigazgatója jelentette be. Ráadásul a 7. szezonnal egyidejűleg debütál majd az új platformon a játék. Azaz november 4-étől lehet majd hivatalosan is tölteni a játékot a Steam webáruházából. Az EA regisztrációra viszont továbbra is szükségünk lesz, a Steam ugyanis ezen keresztül fogja indítani a játékot. Viszont ez egyúttal azt is jelenti, hogy a korábbi fiókok is ugyanúgy használhatóak lesznek.

Egyúttal egy rossz hírrel is érkezett Grenier. Elárulta ugyanis, hogy a Nintendo Switch átirat nem úgy halad, ahogy tervezték. Emiatt el kellett tolniuk a játék megjelenését egészen 2021-ig.  Jó hír viszont, hogy a cross-play sem marad ki a repertoárból. Kíváncsian várjuk az elkészült végeredményt…

 

×