Ezúttal is kitettek magukért.

Már több, mint egy éve követjük folyamatosan, hétről-hétre az Epic Games akcióit, amelyek remélhetőleg jövőre sem érnek véget.  A tegnapi horror adag után egy újabb borzongós hétvégében lesz részünk, ugyanis a jövő heti csomagba bekerült a tavaly megjelent Blair Witch, amit a horror szerelmesei egyenesen imádni fognak.

 

A Blair Witch egészen 1996-ba repít vissza minket, amikor is egy fiú eltűnése miatt bolydul fel a közösség. Többek között mi is csatlakozunk a keresésbe, de az izgalmak csak ekkor kezdődnek.  A tavaly megjelent horrorért nem mellesleg 11 ezer forintot kér a kiadó.

 

A másik cím a Ghostbusters: The Video Game Remastered, ahol is a Szellemírtók bőrébe bújhatunk. Egy kellemes akciójátékról van szó egyébként, ami visszahozza a régi filmszéria hangulatát, kicsit modernebb köntösben. No meg nem mellesleg 7 250 forintot kóstál a teljes verzió.

Összesen tehát 18 250 forintnyi ingyen játékot ad jövőhéten az Epic. Szokás szerint csütörtök 17:00-kor érkezik a váltás, addig is mindenki kiélvezheti az e heti kínálatot.

×