A FIFA 21 megkapja első komolyabb speciális promócióját. Péntek este érkezik a Rulebreakers, ami új lendületet ad a játék szerelmeseinek.

A FIFA Ultimate Team mindig is a legideálisabb és legütősebb csapat megépítéséről szólt. A mikrotranzakciókkal átitatott, kártyagyűjtögetős karrier mód évek óta ösztönzi játékra a rajongókat. S míg korábban csak azért vettünk Fifát, hogy összemérjük tudásunkat barátainkkal, ma már ez teljesen új szintre emelkedett.

A kártyagyűjtögetés mindig is azért volt sikeres, mert a különböző ritkaságú és fajtájú kiadásokat vadásztuk. Volt értékük az alap lapoknak is, viszont az igazi nagy durranást mindig a csillogó, speciális effektekkel ellátott kártyák jelentették. A FIFA esetében is megvannak ezek az elemek, ám mivel itt virtuális lapokról beszélünk, így a csillogás többnyire elmarad. Viszont vannak stat erősítések, így pedig egy-egy adott játékos többre lehet képes, mint normál esetben.

Az EA Sports ezért különféle promóciókkal igyekszik pakknyitásra bírni a felhasználókat. Ilyen speciális lapokat felvonultató promóció a Future Stars, a Team of the Week, a FUTmas, vagy éppen a Ones to Watch is. S most egy teljesen új FIFA 21-es időszak van előkészületben, sorban áll a Rulebreakers.

A pénteken (október 23.) érkező új lapok tulajdonságait még hivatalosan nem részletezte a kanadai cég. Nem tudni, hogy pontosan mi alapján lesznek kijelölve a játékosok, na meg azt sem, hogy mely statisztikájuk és milyen mértékben fog változni.

Ettől függetlenül a FIFA közösség elég kreatív, a bejelentés óta folyik egy párbeszéd arról, hogy mégis mire lehet majd számítani. Többen arra tippelnek, hogy olyan játékosok kerülnek majd bele az új keretbe, akik összességében átlépték a saját posztjuk határait és „új szabályokat írtak”. Ilyen lehet például Sergio Ramos, aki az utóbbi időkben többször is bizonyította, hogy bőven lehet gólerős egy védő is, ha erre van szükség.

Egy biztos, péntek este minden kiderül, az új lapok pedig megjelennek majd a FIFA csomagokban.

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

 

×