A panaszok után a Riot Games egyik fejlesztője reagált a League of Legends új elemeinek bekerülése kapcsán felmerült aggodalmakra.

A Riot Games nemrég bejelentette, hogy a 2021-es előszezon a League of Legends nagymértékű átalakítását eredményezi. Ahogy arról mi is beszámoltunk, többek között a jungle pozíció is kezdőbarát lesz, ráadásul jönnek az új Mythic elemek, melyek a jövőben alapjaiban meghatározhatják a játékmenetet. A legfrissebb változással kapcsolatban azonban a közösség aggodalmát fejezte ki, különösen ami a jungle szerepkört illeti.

A Riot Games egyik fejlesztője most reagált a panaszokra.

A játékosok leginkább arra panaszkodtak, hogy a nemrég bejelentett kezdőtárgyak megjelenése veszélyezteti a jungle pozíciót, illetve egy-egy champion szinergiáját. Persze az új elemek több szerepkörben okozhatnak hasonló változást. Közben a Hunter’s Machete item kikerült a játékból, ami szintén hatalmas hatással lesz az olyan hősökre, mint Kindred és Twitch.

A Riot válaszol

Miután rengeteg jungle játékos fejezte ki aggodalmát a közelgő változásokkal kapcsolatban, a fejlesztő Riot Phlox egy rövid leírásban válaszolt. Elárulta, hogy természetesen figyelemmel kísérik a bevezetésre váró változások hatását, és mindent megtesznek azért, hogy a hősök megfelelő balanszba kerüljenek. Az új tárgyak bevezetésére azért van szükség, hogy minden játékos több választási lehetőséget kapjon.

Phlox szerint az új elemek megjelenésével a jungle pozícióban jóval több lehetőségünk lesz a választásra. Sokkal jobb lesz új itemekkel játszani, minthogy ugyanazokat az itemeket vásároljuk a játék elején, hogy fejlesszük a hőst.

Card

Miközben természetesen az újdonságokat csak most tesztelik a PBE-n, elképzelhető, hogy a Riot Games további módosításokat hajt végre, pont a játékosok visszajelzései alapján.

Szerinted mennyire változik majd a játékmenet a 2021-es szezonban?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×