Paramo egy remek új pálya is lehetne a PUBG világában, ám a rajongók szerint javítani kéne egy óriási hibát. Úgy tűnik, Alex segít benne.

Nem is olyan rég végre megjelent a tesztszerveren a PUBG legújabb pályája, mely alapvetően sok embernek elnyerte a tetszését. A vulkánokkal tarkított terep új izgalmakat ígér, azonban már a kezdetektől jelen van egy nagy probléma Paramo körül. A pálya csak TPP módban érhető el, ami az FPP mód kedvelőinek nem annyira kedvez. Az egyik fejlesztő, Alex azonban jó híreket hozott.

Paramo FPP módban? Talán meg tudom oldani – írta Alex the PUBG Dev a Twitteren.

Az utóbbi időben több játékos és tartalomgyártó szólalt meg az ügyben. Bár a PUBG a kezdetekben valóban csak TPP módban volt játszható, és ma is vannak olyanok, akik így szeretik játszani, a közösség legnagyobb része, valamint a profik FPP-ben játszanak. Bár Paramo ígéretes pályának tűnik, a tesztszerver alapján sokan attól félnek, hogy a TPP az éles szervereken is megmarad. Az állítólagos fejlesztő, Alex azonban most igyekezett mindenkit megnyugtatni.

„Ez egy igazán csodálatos map srácok. Őrülten jól megtervezett és szórakoztató. A loot is jobb, mint bárhol máshol. De ha FPP lenne, szerintem nagyobb siker lenne” – írta WackyJacky.

Közben persze egy-egy rajongó addig is elment, hogy a Twitteren petíciót indított, hogy minél többen támogassák a pálya FPP módját.

Kép: Twitter

Nos, Alex bejegyzése alapján talán belső nézetben is élvezhető lesz Paramo. Ez kiderül hamarosan, amikor a map eléri az éles szervereket. A PUBG Corp. korábbi bejelentése alapján ez október 21-én, szerdán várható.

Neked hogy tetszik Paramo?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×